Tjenester

Salg Brannbiler

Vi går nå over i en ny og spennende fase i vårt firma og blir også leverandør av brannbiler i Norge.

Vi er nå Szczesniak (SSV) sin samarbeidspartner i Norge på kommunale. Industri og flyplassbiler på komersielle chassis.

Szczesniak

Er en av de store påbyggerne i Europa og produserer bilene på sin fabrikk i Polen. De produserer ca. 200 biler i året (2020) hvorav 80% er brannbiler og 20% er spesial biler til bl.a. forsvaret.

De leverer kvalitetsprodukter og bygger på de fleste anerkjente chassiser. De benytter Engelske Godiva pumper eller Finnske Esteri pumper. De har kort leveringstid og bygger kundetilpassede biler, noe som er perfekt for det Norske markedet hvor de fleste brannvesener vil ha sin “egen versjon”, men allikevel bygget opp mot kravene i Norsk Standard. BRANNpartner AS med mer en 35 års erfaring med brannbiler i Norge, Danmark og Island vil være tilbyder av disse bilene i Norge og vil også ta seg av levering, opplæring, service, reparasjoner og drifting av delelager. Ta gjerne kontakt med oss for en bil prat.

.

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Service

Vi utfører service på vårt verksted eller ute hos kunder. Vi dekker hele landet og samarbeider også med påbyggere i forbindelse med servicer. Her nevnes samarbeidsavtaler med bl.a. BRACO og OMNIA.

Vi samordner planlagte serviceturer så langt det lar seg gjøre for å holde reisekostnader så lave som mulig. Våre servicepriser er inkludert reisekostnader slik at en lettere kan beregne kostnader ved slike servicer i sine budsjetter.

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Reparasjoner

Vi utfører reparasjoner på vårt verksted eller ute hos kunde om dette er mulig.

Vi kan utføre reparasjoner på Brannbil påbygg, utstyr og mindre tekstil reparasjoner.

Vi overhaler Brannpumper, Redningsverktøy etc.

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Sertifisering

Vi tilbyr leverandørpålagte sertifiseringer på det meste av brannutstyr, slik som redningsverktøy, løfteputer, hoppeputer osv. 

De fleste produsenter av Redningsverktøy anbefaler en service / kontroll hvert år og en belastningstest av Redningsverktøy hvert 3 år.

Løfteputer skal normalt trykk testes hvert 5 år.

Hoppeputer har som regel en service / test intervall hvert år og deretter en 5 års kontroll. Hvert 10 år går hoppeputer til produsent for sjekk / test. Her kan det være forskjellige intervaller alt etter produsent.

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Montering

Vi monterer varsellys og sirene utstyr på biler. Innmontering av løst utstyr, slik som Bærbare pumper, Redningsverktøy, røykdykkersett osv. Vi løser det meste, bare å gi oss en utfordring så lager vi et tilbud på det en har behov for. Vi har gode samarbeidspartnere som leverer kvalitets produkter / løsninger for slike oppdrag.

 

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Opplæring

Vi utfører opplæring på utstyr og biler.

Vi har lang erfaring og kjennskap til de fleste produsenter og kan gjennomføre opplæring etter behov. Når en har hatt utstyr / bil noen år og en har utskifting av mannskaper så er det fort at kunnskap blir tapt. Vi kan utføre oppdatering av mannskaper slik at denne kunnskapen blir tilgjengelig igjen.

 

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Salg av Brannutstyr

Vi er leverandør av brannrelatert utstyr.

Vi har som mål å være konkurransedyktige på priser og fleksible på produkter.

Besøk vår nettbutikk for å se utvalget vi fører. For å se priser så må en registrere seg i butikken.

Er det produkter dere savner i nettbutikken, ta gjerne kontakt med oss så finner vi sikkert en løsning.

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.

Utleie av Brannbiler

Vi vil etter hvert tilby Brannbiler som utleiebiler. Mer info om dette vil bli lagt ut på denne siden senere.

Ta kontakt For mer informasjon og tilbud.