BRANNpartner AS er nå forhandler for CASCO sine Brann og Redningshjelmer i Norge.

I tillegg til hjelmer så er vi også forhandler for smittevernproduktene til CASCO, for mer informasjon om produktene gå til vår nettbutikk.

CASCO er et familieeid selskap som siden grunnleggelsen i 1989 har fokusert utelukkende på å produsere produkter av topp kvalitet med eksepsjonell stil. Denne filosofien har vist seg effektiv, ettersom CASCO nå rangerer blant markedslederne innen design og produksjon av avanserte hjelmer og briller. CASCO er også lang fremme med tanke på innovasjon. Noe som har ført til en rekke patenter og priser. CASCO forstår også viktigheten av samfunnsansvar utover selve produktet. Dette inkluderer selskapets bevisste beslutning om å produsere alle sine produkter i Europa. Salg og service styres fra hovedkontoret i Bretnig / Tyskland. Dette gjør at CASCO til enhver tid garanterer fremragende kvalitet og gode arbeidsforhold for sine ansatte. Alle våre produkter oppfyller selvfølgelig de europeiske sikkerhetsstandardene og er underlagt permanent overvåking av sertifiserte myndigheter. CASCO er ISO-sertifisert, som sikrer en kvalitetskontroll på hvert trinn i produksjonen. CASCO sponser også aktivt amatør- og profesjonell idrett. Mange idrettsutøvere i verdensklasse setter sin lit til CASCO ved OL, verdensmesterskap og europeiske konkurranser for vinter, sykkel og hestesport. I tillegg har de også produksjon av hjelmer for Brann, Redning, Ambulanse og Politi.