PREY!

Vi er nå forhandler av PREY sine produkter for vedlikehold av Brannslanger.

PREY er en Tysk produsent som lager brukervennlige, maskiner med høy kvalitet. Vi kan levere små kompakte slangevaskere, Små kompakte multifunksjonelle slangevaskemaskiner som gjør hele 5 oppgaver, Bløtlegging av brannslanger, vasking av brannslanger, vakuumtørking og opprulling. Mobile maskiner som lett kan plasseres i f.eks. en vaskehall ved bruk og deretter flyttes til et lager når den ikke brukes. Vi har også slangeopprullere i flere utgaver, Bendslemaskiner og hyllesystem for brannslanger. Mer info ved å gå til vår nettbutikk eller ved å trykke på ett av bildene.

.

ECOTARP!

Vi er nå forhandler av ECOTARP sine produkter for oppsamling og sanering.

ECOTARP er en Tjekkisk produsent som lager sammenleggbare oppsamlingskar, Sluk / drenerings matter med magnet og oppladbare slangeopprullere. Mer info ved å gå til vår nettbutikk eller ved å trykke på ett av bildene.

.